Kostym, Smoking, Frockcoat, Jackett
Festkläder
Dopkläder
Bröllop & Brudklänningar
Balklänningar

Köpa festkläder för barn - festklänningar - dopklänningar - jacquette - frockcoat - smoking - kavaj och mycket mera hos Royal Högtidskläder i Stockholm.

Royal Högtidskläder i Stockholm har festkläder för både barn, dam och herr.  Besök oss på Linnégatan 31 i Stockholm när du skall köpa festkläder för barn.

Även barn vill vara fina när de skall på fest. Vi har festkläder för barn och besök oss gärna på Royal Högtidskläder i Stockholm när du skall köpa festkläder för barn...

Vi på Royal Högtidskläder i Stockholm har specialiserat oss på försäljning och uthyrning av Barn, Dam och Herr kläder för fest & Bröllop.

Vi på Royal Högtidskläder i Stockholm har ett stort sortiment av festkläder för barn, festkläder, smoking, frack, festklänningar, balklänningar, dopklänningar och bröllopsklänningar, samt eget skrädderi, så köpa dina festkläder för barn gör du hos oss i Stockholm. 

Vi på Royal Högtidskläder i Stockholm har även märken som Romantica, Modica, St. Patrick, Imogéne, Cavaliere. Se mera när du skall köpa festkläder för barn på vår hemsida www.royalhogtidsklader.com i Stockholm eller se våra andra märken på festkläder för Barn, Dam & Herr.

Välkomna in på Royal Högtidskläder i Stockholm på Linnégatan 31i Stockholm eller ring 08-6123735 eller 08-6673399 för mer information när du skall köpa festkläder för barn i Stockholm.

Ytterligare information när du önskar köpa festkläder för barn i Stockholm finner Ni här.

ROYAL HÖGTIDSKLÄDER AB • Linnégatan 31 • 114 47 Stockholm • 08-612 37 35