Kostym, Smoking, Frockcoat, Jackett
Festkläder
Dopkläder
Bröllop & Brudklänningar
Balklänningar

Hos Royal Högtidskläder i Stockholm kan Du köpa smoking till mycket bra priser.

Vart och vem skall du vända dig när du önskar professionel hjälp med att köpa en smoking i Stockholm?

Royal Högtidskläder i Stockholm har specialiserat sig på försäljning och uthyrning av Dam och Herr kläder för fest och Bröllop. Hos Royal Högtidskläder i Stockholm kan Du köpa smoking till mycket bra priser.

Smoking används i hela västvärlden på premiärer, cocktailpartyn, supéer och galor se Royal Högtidskläder i Stockholm.

Vänd dig till Royal Högtidskläder i Stockholm när du behöver köpa en smoking till fest eller bröllop. Vi har storlekar för alla och syr även upp plaggen ex smoking för att passa dig perfekt.

Köpa smoking kan du göra hos oss på Royal Högtidskläder i Stockholm. Vi har ett stort sortiment av smoking, frack, festklänningar, dopplagg, dopkläder, smoking, hyra smoking, köpa frack, hyra frack, köpa smoking, köpa jaquette, hyra jaquette, köpa kostym, hyra kostym och se även alla våra exkusiva märken när Ni skall köpa en smoking. Besök oss på Linnégatan 31 i Stockholm när Ni skall köpa en smoking.

Hos Royal Högtidskläder i Stockholm kan du köpa en smoking med slag av siden. Vanligast är enkeltknäppt, men även dubbelknäppt förekommer. Slagen kan vara antingen spetsiga eller av så kallad sjalkragemodell. Om du skall köpa en vit smoking så får vit smoking endast användas på sommaren eller på varmare breddgrader.

Kontakta Royal Högtidskläder i Stockholm när du skall köpa smoking.

Ytterligare information när du skall köpa smoking i Stockholm finner Ni här.

ROYAL HÖGTIDSKLÄDER AB • Linnégatan 31 • 114 47 Stockholm • 08-612 37 35