Kostym, Smoking, Frockcoat, Jackett
Festkläder
Dopkläder
Bröllop & Brudklänningar
Balklänningar

När du skall hyra en smoking skall du vända dig till Royal Högtidskläder i Stockholm.

Vart skall du vända dig när du önskar professionel hjälp med att hyra smoking i Stockholm?

Royal Högtidskläder i Stockholm har specialiserat sig på försäljning och uthyrning av Dam och Herr kläder för fest och Bröllop.

Hos Royal Högtidskläder kan Du hyra smoking till mycket bra priser.

Vänd dig till Royal Högtidskläder i Stockholm www.royalhogtidsklader.com när du behöver hyra en smoking till fest eller bröllop. Royal Högtidskläder i Stockholm har storlekar för alla och syr även upp plaggen ex smoking för att passa dig perfekt. Så hyra en exklusiv smoking gör du hos Royal Högtidskläder i Stockholm

Vi har ett stort sortiment av smoking, frack, festklänningar, dopplagg, dopkläder, smoking, hyra smoking, frack, hyra frack, jaquette, hyra jaquette, kostym, hyra kostym...

Hyra ex en svart smoking med slag av siden. Vanligast är enkeltknäppt, men även dubbelknäppt förekommer. Slagen kan vara antingen spetsiga eller av så kallad sjalkragemodell. Om du skall hyra en vit smoking så får vit smoking endast användas på sommaren eller på varmare breddgrader.

Kavajen har oftast sjalslag eller spetsiga slag. Trubbiga slag förekommer också, men anses vara felaktigt av många. Historiskt sett har det funnits en viss skillnad.

 

Ytterligare information gällande hyra smoking i Stockholm finner Ni här.

ROYAL HÖGTIDSKLÄDER AB • Linnégatan 31 • 114 47 Stockholm • 08-612 37 35